EXS - Magnum - Store Kondomer - 12 stk
EXS - Magnum - Store Kondomer - 12 stk  EXS - Magnum - Store Kondomer - 12 stk  EXS - Magnum - Store Kondomer - 12 stk 

EXS - Magnum - Store Kondomer - 12 stk

  • Produsent: EXS Kondomer
  • Varenummer: 12EXSMAG
  • Lagerstatus: Utsolgt


Produktinformasjon

Exs Magnum Kondomer er utviklet spesielt for de som foretrekker kondomer større enn standard. Exs Magnum gir deg en lengde på 190 mm og en bredde på 60 mm.

Exs Magnum er kun 0,073 mm tykk og vil derfor eliminere den ubehagelige følelsen av en barriere mellom deg og partneren din. Den anatomiske passformen, med utvidet hode og spiss tupp, forbedrer komforten under bruk!

Exs Magnum Kondomer er laget av silkeaktig naturlig latex som føles fantastisk mot huden. Den er også belagt med silikonbasert glidemiddel, som reduserer friksjonen og forhindrer irritasjon under vaginal eller anal samleie. Produktet er også egnet for oral sex, og gir en allsidig opplevelse.

Sertifisert som et etisk produkt av Vegan Society, er Exs Magnum Kondomer 100% veganske, fri for animalske proteiner og produsert med respekt for miljøet. Velg Exs Magnum for å oppleve ekstra beskyttelse uten å kompromisse med komforten, og gjør samtidig et bevisst valg for dyrene og planeten vår.

Spesifikasjoner
  • Bredde: 60 mm
  • OBS! Ikke bruk olje med kondomer da de brytes ned av olje. 

Ingen tilbakemeldinger på dette produktet.

Skriv en tilbakemelding

Logg inn eller registrer deg for å skrive tilbakemelding

Tags: kondomer, condome, condom, sikkerhet, prevensjon, kondom, pride, gay exs, rainbow, stk, seksuell, helse, magnum, big, large, større kondomer, størrekondomer, storekondomer, ,