AVALON - Helheim - Flogger


Tung flogger med tolv brede og detaljerte haler.

Floggeren har tolv detaljerte haler som starter med en sort, myk hale før den er skjøtet over til en litt hardere, brun hale. Helt på enden utvider halen seg, før den raskt går innover til en spiss.

Håndtaket er tungt og ligger behagelig i hånden. Håndtaket er trukket i et brunt lærstykke, mens den indre delen er av sort lær. På forsiden av floggerhåndtaket er det detaljert med tyn snøring.

Total lengde: ca 95 cm
Lengde, haler: 51 cm
Lengde, håndtaket: 44 cm
Vekt: 547 g


OM VÅR AVALON-SERIE

Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, enten har hatt for lav kvalitet eller har hatt for høy pris i forhold til kvaliteten. Vi merker at mye er produsert uten fagkunnskap innen BDSM-segmentet, og dette er vår løsning på mangelen.

Vi er stolte over å presentere Avalon, vår nye høykvalitets BDSM serie hvor vi har lagt vekt på funksjonalitet, utseende, pris og kvalitet. Vi har vært med under prosessen på utviklingen av utseende og funksjonalitet. Avalon produktene blir håndlaget i India av vår produsent som bruker råvarer fra lam, kalv og ku i svært høy kvalitet.

Avalon har blitt en produktlinje med en bredde som inneholder utstyr til den nysgjerrige nybegynneren, til de mer erfarne innen BDSM. Her finner du collars til både hverdagsbruk og festbruk, hånd- og ankelcuffs, myke og harde paddles, hogties, små og store bullwhips, ridepisker og mye, mye mer.

Vi har nå endt opp med en serie BDSM- og fetishprodukter vi kan stå med rak rygg og promotere som et høykvalitetsprodukt, til en fornuftig og rimelig pris.Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

AVALON - Viking - HELHEIM - Tung Flogger med 12 Haler

  • Merke: Avalon
  • Varenummer: AVA0327V
  • Strekkode: 9100512470327
  • Tilgjengelighet: På lager

Etikett: Avalon, Flogger, pisk, kinky, bdsm, lær, lilla, sort, tung